UGRL DERGİSİ

 

Ulusal Gıda Referans Laboratuvarı Dergisi

ISSN 1309-596X


 

 

 

Dergimiz gıda bilimi ve teknolojisi konusunda; mikrobiyoloji, biyoteknoloji ve GDO, kalıntı (pestisit, mikotoksin, dioksin, veteriner ilaç), mineral madde, histoloji, katkı tahşiş ve orijin belirleme, gıda ile temasta bulunan malzemeler, halk sağlığı üzerine etkisi olan tüm konularda yayın kabul etmektedir.

 

Dergimiz ulusal ve uluslar arası hakemlerden oluşmakta olup, yılda iki kez yayınlanmaktadır.

 

Vizyonumuz

“Gıda konusunda bilimsel, anlaşılır ve yenilikçi bakış açısı ile kamu ve özel sektörde liderlik vasfını koruyarak güncel ve kullanılabilir bilgiyi halk sağlığı ve toplum refahı için sunmaktır.”


Editör kurulu

Dr. Aslı KORKMAZ

Dr. Ahmet KOLUMAN

Dr. Gül ÇELİK ÇAKIROĞULLARI

Gıda Yük. Müh. Rind Kürşat AKTAŞ

 

Yazı işleri Müdürü

Dr. E. Nazan AKÇELİK

Yazım Kuralları için tıklayınız...

 

 

 

Dergi içeriği için aşağıdaki bağlantılara tıklayınız.

2010

UGRL Dergisi Cilt:1 Sayı:1

UGRL Dergisi Cilt:1 Sayı:2

2011

UGRL Dergisi Cilt:2 Sayı:3

UGRL Dergisi Cilt:2 Sayı:4 ​

''