T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı

Kurumumuz 16-19 Mart 2023 tarihlerinde 2. Gıda Kimyası Kongresi'ne katıldı.

Yayın Tarihi : 21.03.2023

​Kurumumuz adına 16-19 Mart 2023 tarihlerinde Kemer Mirage Park otelde düzenlenen 2. Gıda Kimyası Kongresi'ne Doç. Dr. Esra Demirdöğen ve Dr. Özlem DAĞAŞAN "Green Analysis Opens Frontiers in Food Safety" konulu bildiri, Dr. Asuman GÖNCÜ SÜRÜ ve Ayşe ANILIR "Chemical composition and functional, properties of cape gooseberry (Physalis peruviana L.) jam" konulu poster bildiri, Gıda Yük. Müh. Seçkin GÜRPINAR "Dondurmanın fonksiyonel özelliklerinin zenginleştirilmesi için yeni bir yaklaşım" konulu sözlü bildiri ve Gıda Yük. Müh. Burcu SARI "Reduction of Gluten in Cereal Foods Without Substitution of the Problem konulu sözlü bildiri katılım sağlanmıştır.